<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=615923385674774&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
NO
hva-er-nofence

  Hva er Nofence?

  Nofence er verdens første digitale gjerdesystem for beitedyr

  Tilbudsforespørsel

  4HwyelMorgan

  Tilgang til gode beiter med fingertuppen

  Med løsningen vår kan du ha kontroll beitet og dyreflokken din mens du er på farta, fra mobil, nettbrett eller PC.
  Ingen fysiske gjerder må settes opp eller vedlikeholdes.

  Slik fungerer det


  Nofence er et system for virtuell inngjerding av beitedyr som gjør det enkelt å gi dyrene tilgang til gode og varierte beiter. Via Nofence-appen kan du alltid følge med på flokken. Slik har du full oversikt og sikrer at dyra har det bra. 

  I appen kan du tegne opp det virtuelle gjerdet som beitet kan ligge innenfor. Du kan utforme beiteområdene slik du ønsker, men selvsagt med hensyn til terreng og omgivelser. Du kan for eksempel gi dyra tilgang til vann ved å legge grensen et stykke ut i vannet eller sjøen. Slik kan du utnytte mark i tidligere utilgjengelige områder, og dyra får tilgang til gode og mer varierte beiter.

  Hvis et dyr krysser Nofencegrensa, gir klaven fra seg et lydvarsel. Nofence trener dyra til å snu på lydvarselet. Hvis dyret ignorerer lydvarselet, avgis et svakt men effektivt strømstøt som en siste utvei. Ved rømming kobles lyd og strømstøt ut. Dersom dette eller noe annet uforutsett oppstår, blir du varslet på mobilen. 

  Systemet består av en app og en solcelledrevet klave som kommuniserer med webportalen og appen over mobilnettet. Klaven inneholder GPS-teknologi som gir posisjonsdata. Gjerdefunksjonen krever kun GNSS-posisjonering (GPS og GLONASS) for å fungere, men for at du skal kunne gjøre endringer på Nofence-grensa når det trengs, samt få varsel fra klavene når det skjer noe, bør det være mobildekning i hele eller store deler av beitet.

  Fordeler

   

  Nofence Beiteteknologi bidrar til økt utnyttelse av beiteressurser basert på god dyrevelferd. Her er de viktigste fordelene ved å bruke løsningen vår

  Ku som nyter livet

  Dyrevelferd

  Ved å gi dyra tilgang til gode og varierte beiter øker du dyrevelferden, holder dem vekk fra farefulle områder og gir flere beitedager.

  Dyra får mulighet til å beite i terreng der det er vanskelig å sette opp fysiske gjerder. Det blir lettere å holde tilsyn med hvert enkelt dyr, og du unngår at dyr setter seg fast i gjerder og lider, eller forsvinner og ikke blir funnet før det er for sent. Du kan enkelt styre beiteatferd og sikre at dyra har det bra.

  I tillegg medfører virtuelle gjerdesystemer ingen skader på ville dyr.

  Fjellbeite

  Beitestyring

  Nofence egner seg utmerket til beitestyring. Du kan enkelt følge med på dyras aktivitet og endre beitemønster fra dag til dag. Dette gjør at du kan utnytte beiteområdene mer effektivt, noe som maksimerer energiopptaket i gresset, forhindrer overbeite og kutter kostnader. Ved å utvide andel beiting i utmark eller å øke besetningsstørrelsen vil du kunne øke inntjeningen.

  Fjernstyring av virtuelle gjerder gir deg langt bedre kontroll, siden du til enhver tid kan sette opp, tilpasse eller fjerne dem, fra hvor enn du befinner deg.

   

  Geit in-frame

  Trygt og enkelt

  Med Nofence kan du bruke tiden på tilsyn med dyra, i stedet for tid- og kostnadskrevende vedlikehold av fysiske gjerder. Du kan enkelt flytte flokken fra ett beiteområde til et annet, uten hele tiden å måtte flytte fysiske gjerder eller sette opp nye.

  I tillegg til økt produktivitet og lønnsomhet bidrar Nofence til mer kvalitetstid med dyra. Siden du får melding via appen om noe uforutsett skulle skje, kan du hele tiden føle deg trygg på at dyra er der de skal, og at de har det bra. Du får mer tid sammen med familien og mer frihet i sommerhalvåret, slik at du får tid til både ferie og å drive jorda.

  Bærekraftig-1

  Lønnsomt og bærekraftig

  God beitestyring er avgjørende for å gi jordsmonnet optimal tilgang på vann, næring og lys.

  Jorda er den viktigste ressursen på en gård. De som investerer i jorda ved å legge til rette for høyere beitebelegg, kortere beiteperiode og gode gjenvekstmuligheter for gress, vil øke lønnsomheten i det lange løp.

  Det som er bra for jorda, er bra for bondens lommebok. 

  Hils på vårt team i Norge
  Vi er her for å hjelpe deg

  Hovedkontor

  Evjevegen 8,
  6631 Batnfjordsøra,
  Norge

  Kontaktinfo

  t: +47 48 38 64 88

  e: salg@nofence.no

  Harald-Harstad
  Harald Harstad Salg & Marked
  Hanne-Naastad
  Hanne Naastad Salg & Marked

  Enkel og lettfattelig
  beiteteknologi

  Nofence-systemet består kort og godt av klavene som dyra skal ha på seg, pluss en app som du kan bruke på PC, nettbrett eller mobil.

  test

  1. Brukervennlig app

  Gi dyra tilgang til gode beiter med noen få klikk på mobilen. Du slipper å sette opp og vedlikeholde gjerder og sparer tid og penger.

  5e4ac9ba5bbeb8404828b498_2020-30-01-Nofence-render-2_Square

  2. Dyrevennlige klaver

  Du kan enkelt utelukke områder inne i Nofence-beitet dersom du ikke vil at dyra skal beite der.

  Klar for et smartere beite?

  Vil du vite mer om hvordan Nofence-teknologien fungerer og hvordan systemet kan gi deg et smartere beite?

   

  Tilbudsforespørsel