<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=615923385674774&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kundehistorier

Se hva våre kunder synes om vår beiteteknologi.

Storfe på Skogsbeite

På Bredvoll Gård, nær svenskegrensa har Lill og Thomas Bredvoll hatt ammekyr på beite i 10 år. 2019 ble en milepæl da de endelig kunne ta i bruk det enorme skogbeitet som omkranser dem.

Se video

video

Storfe på utmarksbeite hos Opaker Gård

Møt Arne Wilhelm Omsted fra Opaker gård og hør hans erfaringer med Nofence etter beitesesongen 2019.

Se video

Opaker Gård

Sikre deg klaver foran neste beitesesong

Vær tidlig ute med å bestille Nofenceklaver foran beitesesongen 2021. Vi opplever en enorm pågang og det vil fortsatt være et begrenset antall klaver tilgjengelig også i 2021. Lurer du på noe du ikke har fått svar på kan du ringe oss.

Send forespørsel Se priser - Prøv vår priskalkulator

Målrettet beiting i Færder Nasjonalpark

I Færder Nasjonalpark beitet disse sauene med Nofence i fjor sommer. Målet var både å hindre gjengroing men også å verne om truede planter. Se hvordan Nofence kan brukes til målrettet landskapskjøtsel i denne videoen.

Se video

faerder

Sau på beite i hyttefelt

Kan Nofence bidra til mer harmoni mellom folk og beitedyr? I 2019 var det Sau på beite i hyttefelt på Torgersøya. Beiting som til tider har vært problematisk for hytteeierne på øya.

Se video

torgersoya

Storfe på stort nordmørsk fjellbeite

Oddvar Mikkelsen har brukt Nofence på geitene sine siden 2016, og i 2019 var han også med på storfepilot. Hør om hans erfaringer med Nofence her.

Se video

oddvar