<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=615923385674774&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vanlige spørsmål om levering

Her er noen av de vanligste problemene og spørsmålene om levering.

Bestillingen min har ikke kommet ennå.

Problem: Bestillingen er ikke sendt ennå eller sitter fast i transitt.

Løsning:  Vi anbefaler at du følger med på status på Bring-nettstedet eller ringer Bring hjelp og support.

Jeg tror innholdet i bestillingen min er feil.

Problem: Innholdet i pakken stemmer ikke overens med forsendelsesetiketten. For eksempel ordren min inneholder for få eller for mange produkter, ordren min innholder feil produkter, eller produktene har skader/mangler.

Løsning: Hvis du tror at noe mangler i bestillingen, er det best å sende inn en hjelpesak og referere til bestillingsnummeret ditt når du sender inn et problem.

Jeg vet ikke status på bestillingen min, eller hvor jeg kan spore den.

Problem: Ikke mottatt informasjon om forsendelse av ordre.

Løsning:  Du kan spore bestillingen på kontosidene, eller du kan spore leveransen på Bring-nettstedet ved å søke etter sporingsnummeret.

Hva er sporingsnummeret mitt?

Problem: Sporingsinformasjon ikke sendt.

Løsning:  Bestillingsforsendelsen ligger i e-posten som er sendt av Bring. Sporingsnummeret er også synlig på bestillingen på kontosidene.

Bestillingen min er forsinket, men jeg har ikke fått noen ny leveringsdato.

Problem: Bestillingen er ikke sendt fra Nofence ennå.

Løsning:  Noen ganger blir bestillinger forsinket når de pakkes, og supportteamet vårt kan dessverre ikke gi spesifikke oppdateringer om status for bestillingen din når den er i pakkesenteret, men du vil få tilsendt en e-post når bestillingen er overlevert til Bring.

Pakken min ble sendt til det lokale postkontoret, men jeg fikk ikke hentet den i tide. 

Problem: Pakken ble ikke hentet innen fristen, og ble returnert til Nofence.

Løsning: Hvis du ikke har hentet pakken innen fristen og ikke har forlenget ventetiden for pakken, vil Bring sende den tilbake til Nofence. Dette kan ta lang tid, og vi kan ikke sende ordren på nytt før den har kommet i retur hos vår leverandør,og vi har ordnet med betaling for omleveringen. Nofence er ikke ansvarlig for ekstra leveringskostnader. Vi anbefaler deg å henvende deg til oss.

Det står at bestillingen min er levert, men jeg har ikke mottatt den på adressen min.

Problem: Pakke levert til feil adresse, eller ikke levert i det hele tatt?

Løsning: Bestill e-post med forsendelsesinformasjon. Kontoside → Bestillinger → Sporingsnummer for å spore leveringsadressen på Bring.no. Ordren din er sannsynligvis sendt til det lokale postkontoret for utlevering der. Du kan finne informasjonen om det ved å søke på bring.no.